Penne cu pesmet

de alinutzika in Penne, 18 Noi 2011 | 5607 vizualizari

 

O mancare care imi aminteste de copilarie si pe care si acum o savurez cu mare placere...
Datorita pesmetului facut in casa, gustul acestei mancari e mult mai bun ....

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste (penne)
  • 1 cana pesmet (de casa)
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura unt (sau ulei)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne cu pesmet:

Se fierb pastele si se strecoara. Se pune intr-un vas pesmetul, cu zaharul si uleiul, la foc slab, amestecand continuu, sa nu se prinda de fundul vasului, ca ii da un gust amar.

Lasam pe foc slab aproximativ 5 minute si apoi luam pesmetul  si-l amestecam cu macaroanele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bunica 1

19.11.2011, 13:03

Tocmai bune pentru un meniu de post!

alinutzika 1

19.11.2011, 22:23

multumesc, bunica

Gina_Cristina 1

24.01.2012, 20:25

mancarea mea preferata din copilarie si acum si a baietelului meu.sunt minunate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu nuca si pesmet